Termeni si Conditii

Informatii generale despe Magazinul Toner Expres

In aceasta sectiune sunt indicate conditiile in care SC INTAX TRADE SRL permite utilizareasite-ului de catre potentialii vizitatori sau clienti.

Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului www.tonerexpres.ro, SC INTAXTRADE SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Imaginile produselor din magazinul www.tonerexpres.ro sunt cu titlu de informare si nu obliga la clauze contractuale. Toate marcile si denumirile la care se face referire sunt marci inregistrate si sunt folosite doar pentru identificare.

Date companie:

SC INTAXTRADE SRL

CUI RO27147764, J12/1067/2010

Str. FLORILOR , NR. 199, AP. 17

COMUNA FLORESTI, JUDETUL CLUJ

BANCA UNICREDIT CLUJ-NAPOCA

RO43BACX0000001120629000

TREZORERIACLUJ

RO98TREZ2165069XXX028991

office[at]tonerexpres.ro

Depozit/magazin (pentru persoane juridice): Cluj-Napoca, str. Berariei nr. 6 (in spate la Fabrica de Bere si club Midi)

Tel.: 0364-567.478

Tel: 0786372280 (touch2call)

 

Modalitate de plata si livrarea comenzilor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre INTAX TRADE SRL. Pentru comenzile primite pana laora 15:00, produsele vor porni din depozitul nostru in cursul aceleasi zi,pentru cele confirmate numai dupa ora 15:00, doar a doua zi.

Livrarea se face prin reteaua de distributie Nemo Express, in 24-48h.

Pentru comenzi mai mici de 200 Lei, se percepe o taxa de 15 Lei.

Pentru comenzile ce depasesc 200 Lei, transportul este GRATUIT.

Plata produselor comandate se va face numerar, pin ramburs catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Conditii de returnare

Conform legislatiei in vigoare (Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014), consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale,fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

SC INTAXTRADE SRL accepta returnarea unui produs in termen de maxim 10 zile de lacumparare, cu conditia ca acesta sa nu fi fost desigilat (legea prevede ca nu pot fi returnate cartusele, tonerele, riboanele si filmele de fax deoarece se deterioreaza rapid dupa desigilare) si sa se gaseasca in ambalajul original,insotit de toate accesoriile si documentele originale.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

SC INTAXTRADE SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS, pe email: office[at]tonerexpres.ro.

Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

"Clienti"sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul,legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Confidentialitate si Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de inregistrare si comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

SC INTAXTRADE SRL garanteaza ca datele personale ale Clientului, colectate prin intermediului formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter majoritar statistic, intrucat desi vor fi incluse in campanii si promotii, clientii vor avea optiunea la solicitare de a se dezabona de la aceste informari daca nu le mai considera relevante. SC INTAX TRADE SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

In temeiul Legii 677/2001 drepturile persoanei vizate in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal sunt:

- dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul de opozitie; dreptul de a nu fisupus unei decizii individuale; dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul de a solicitata incetarea prelucrarii datelor personale care va privesc si stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa la sediul central al SC INTAX TRADE SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata ce va fi inregistrata si solutionata intern.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate pe site-ul tonerexpres.ro au condiții de garanție conforme cu legislația în vigoare. Garanția produselor este asigurata direct sau prin intermediul service-urilor autorizate de producatori.